Discutiile asteptate dupa un sex casual

Posted: 31 martie 2017 by noridecuvinte in Relatari
Etichete:, , , ,

11

Bărbaţii nu se prea descurca la discuţiile de după sex şi mă refer la acele discuţii unde, cu o seară în urmă aţi ajuns amândoi la el acasă şi aţi continuat după voia lui Cupidon. Cele mai multe greşeli sunt făcute de ambele sexe, femeia pentru că aşteaptă şi bărbatul pentru că este ca un iepure ce îşi doreşte să mătrăşească cât mai multe, în cât mai scurt timp. Să zicem domnişoară, că tipul care te curtează este cum trebuie sau cel puţin aproape de asta, mă gândesc să îţi spun un pont, majoritatea nu au curaj să înceapă discuţia cu ceva serios, elegant şi bineînţeles cu multă maturitate deoarece, de cele mai multe ori în capul nostru nărăvaş, ne gândim la supărarea care poate să fie ataşată pe faţa ta, de nervii care o să îi provocăm spunând lucruri prosteşti sau oarecum dubioase sau, „ştii legat de aseară, nu cred că a fost bine ce am făcut”. În ipostazele astea pentru un bărbat mă refer, mă gândesc că eşti prea înapoiat să spui asta, josnic dacă doar atât ai vrut sau im prealabil, isteţ dacă ştii unde o să ajungi.

Bărbatul uita de dimineaţă aceste lucruri, uită pentru că încă a rămas la simţurile pe care le-a avut cu câteva ore în urmă înainte să adoarmă, în timp ce îşi penetra ispita, în timp ce i-o trăgea după cum îi turna starea. Eşti un cap sec sincer, chiar dacă eşti un golan sau „gentlemen” aparent fals sau în devenire, sincer, de mâna cu ea nu ai să rezolvi nimic, dacă aştepţi ca ea să deschidă prima parte de discuţie Şi să crezi că pornind cu „ştii, aseară…”, niciodată femeia nu o să-ţi răspundă cu ceea ce vrei tu să continue deoarece, încă este posibil într-o nedumerire, dacă a vrut să se întâmple sau poate chiar aşteaptă ceva de la tine, bun şi palpabil. Nu încerca să muşamalizezi acţiunile care au ajuns să devină o misiune îndeplinită, să ştii că la o femeie, vârsta nu contează când vine vorba despre sex, că sunt multe şi au de unde învăţa, internetul, bârfa şi micile comploturi ajung ca maturitatea lor despre aspectul ăsta, să întreacă bărbaţii şi asta este simplul adevăr. Dacă ar fii o facultate pentru aşa ceva, femeia ar ieşii tot timpul în faţa bărbatului doar din simplu fapt că bărbatul de cele mai multe ori în discuţii cu alţii, cea mai simplă şi rapidă soluţie este, „lasă că… văd eu cum fac!”

Gândeşte-te că sunt mulţi bărbaţi mişto care, după o seară plină de minunaţii în distracţie şi sex, dimineaţă îi aduce micul dejun la pat sau îl găseşte femeia surprinsă prin bucătărie în curul gol gătind ceva. Bine asta nu am auzit-o la mulţi, dar pentru o viaţă minunată şi împlinită faceţi ca mine. Lucrurile astea făcute sunt de fel făcute pentru a lăsa un loc de „bună ziua”, să facă femeia să simtă că a fost dorită şi mai ales, ca ea să ştie despre el că nu este orice pamflet de bărbat care a mai bifat una în lista lui. Ci unul care respectă femeia şi deşi vrea să le fută pe toate, totuşi încearcă să găsească una care să şi rămână. Nu este greşit să îi arăţi cum eşti tu şi să o umpli de fapte şi cuvinte încât ea să nu înţeleagă nimic, dar cu atitudinea care trebuie şi siguranţa că îi oferi ceva plăcut nicidecum ceva doar ca să o impresionezi, spune-i că weekendul următor ar fi plăcut să staţi la ea. Am simţit deseori în aceste cazuri ca multe, încearcă să găsească adevărul la întrebarea, „cumva se preface, încearcă sau aşa o fii el”. Răspunsul ăsta domnişoară îl vei afla dacă vei mai rămâne pe lângă el, când posibil şi puţin probabil o să îl contactezi după ce ai părăsit incinta lui şi nu neapărat în aceeaşi zi, dar dai tipului un motiv să creadă că este un bărbat frumos şi merită totuşi ceva, dai inspiraţia de care are nevoie să creadă că nu face nimic greşit şi nici prea mult, căci dacă aşa este el, aşa vrea el să se întâmple, tu doar trebuie să completezi sau să construieşti odată cu el.

Că sunt prea grijulii, că oferă sau inspiră prea multă siguranţă, îşi încep disecţiile în a analiza totul, dar asta este doar o barieră pusă, unde am început să o disec eu mai mult, să o provoc puţin, cu un zâmbet şi câteva tachinări într-o discuţie unde ambii trebuie cu puţin curaj să treacă peste ea, să devenim noi. Să începi să povesteşti, să îi aduci aminte ce s-a întâmplat şi cum am ajuns aici, să îi spui lucruri mărunte şi bârfe ce ai apucat să le auzi în timp ce vă simţeaţi bine şi să înţelegi totodată că lucrurile astea nu au cum să nu facă o femeie comodă. Spune-i dacă nu înţelege şi nu obţii nimic, nu eşti insistent şi persistent, eşti bărbat nu un fătălău. De multe ori am greşit să persist cu lucrurile mele, găsind o modalitate ciudată care aparent nu aveau rost, asta se întâmplă că femeia îşi aşteaptă altă porţie, alt fel de mâncare şi când iei o gură din ce vrea ea, lasă-te pe tine şi mergi cu ea, să îşi deschidă gura până la urmă.

Femeia se simte constrânsa în astfel de cazuri, că poate nu îşi dorea să ajungă aici şi asta îţi vei da seama după cum se poartă, dar dacă ai nevoie să îţi explic asta, am să înţeleg că nu ai învăţat totul din sine ci doar mecanic, aşa că, mergi de unde ai fost. În cel mai bun caz, femeia a ajuns la tine pentru că ştia că poate să fie fericită şi bine respectată în prezenţa ta şi că nu a mai avut parte de asta decât de la câţiva dobitoci, care într-un final speranţele că o să mai meargă, s-au destrămat. Nu trebuie să îi dai dreptate sau să taci din gura când îţi spune că „ar fi cazul să plec”, lupta te puţin şi spune-i adevărul, nu ţine în tine ca un ipocrit ca, ceea ce ai spune o să o supere sau o să o enerveze. Chiar fă-o, femeia intră în momente de genul pentru că deţine controlul situaţiei fără să îţi dai seama şi află mai multe despre conjunctură, crede-mă.

Când este momentul să plece pentru că nu şti încă cum să menţii controlul situaţiei şi te gândeşti ” lasă că am să îi spun să aibe grijă de ea”, mai bine îi demonstrezi asta spunându-i să mai rămână puţin în bucătărie sau pe canapea în sufragerie că te chinui să scoţi ceva la iveală şi nu ai habar de reacţiile ei. Nu este nimic ruşinos să îţi scoţi din tine romantismul, maturitatea învăluită de copilăros în ale dragostei, probabil nu o să te ia de un fătălău sau un prost care pupa în cur femeile să rămână lângă ele sau cine ştie ce altă variantă dar, încearcă-ţi norocul să fii tu şi nu imaginea ta falsă de lângă oglinda.

Reclame
Comentarii
  1. Alina spune:

    Eu nu mă gândesc atât de departe când vine vorba de casual sex nici înainte, nici după. Știu de prima oară când îl văd pe tip exact ce vreau de la el și nu mă complic. Majoritatea femeilor știu astfel de lucruri de la început. Dacă voiam ceva mai serios, cel mai sigur îl fac să aștepte puțin până mă lămuresc cu privire la caracterul lui.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s