Propuneri indecente si refuzuri

Posted: 30 martie 2017 by noridecuvinte in Spune la timp
Etichete:, , ,

10
Cei mai mulţi dintre noi bărbaţii suntem prea proşti să credem ce ni se oferă pe tavă poate fi adevărat şi când spun asta, chiar nu se rezumă la doar atât. Jocuri improbabile şi subconştient induse de către o ispită, primul lucru care îl pot vedea este sexul, din priviri, mişcări şi răspunsuri scurte sau din timiditate, femeile vor ca jocurile astea nonsens să aibe un înţeles simplu şi nu prea complicat. Complicat îl vedem noi, căci de multe ori în mintea noastră aparent josnică, când vine vorba despre giugiuleală şi sex, nu ne merge capul aşa cum ne-am dori. Lucrurile pot merge doar dacă vrei tu şi ca să meargă asta la infinit, trebuie să înţelegi că sexul şi ispita sunt puse pe ultimul loc.

Propunerile ei indecente sau cu înţelesuri din cine ştie ce rebus sau orice roman de dragoste, nu or să vină la pachet cu nimic altceva decât cu tine. Ea se asigură că eşti un tip mai mult decât ok, unde te-a urmărit moment după moment la cum te mişti, cum mănânci, cum te porţi, vorbeşti şi probabil, cum eşti în pat cu alta. Asta este trasă de păr, dar puteţi să urmăriţi firul şi nu de alta dar refuzurile sunt puse tot din cauza noastră. Femeia nu face greşeli şi de ce zic asta.
Primul ei pas este să îţi răspundă la privirile tale insistenţe, de asemenea îţi dă de înţeles că ar vrea să schimbi două, trei vorbe cu ea şi cel mai bine te convingi cu asta, în cazul în care pleacă din locul ei. De cele mai multe ori, se fofilează într-o zonă mai bună pe lângă tine, merge spre bar, discuta ceva drăguţ cu cei din jurul ei sau vine direct pe lângă tine la un moment dat. Cei mai mulţi dintre noi nu pot să facă ceva deoarece îi vin prea multe idei prosteşti şi doar una este îndeajuns, poţi începe cu ceva spontan, cum ar fi „mă scuzi dar nu pot să mă abţin”. Femeia nu vrea să fie grăbită dar noi bărbaţii facem asta dintr-un singur fapt că, domnişoara dintre picioare îi place enorm să crească şi să scadă, să fie trezită şi culcată; aşa că grăbim orice să punem mâna pe orice altceva decât a noastră domnişoară.
În caz de nu te descurci, părerea mea este să te apropii de o prietenă de a ta, să o faci să râdă, aparent să vadă asta şi încearcă musai să vadă că o faci „casual” şi nu insistent. Plus de asta, mulţi o fac dar nici unul nu o duc până la capăt. De ce nu încerci să întrebi pe acea prietenă să o analizeze şi să o rogi să îţi spună două, trei sfaturi, dacă nu ai curaj. Ştim că timiditatea asta ne omoară pe amândoi, dar practic nimeni nu a leşinat de la un bună, cel puţin nu mie.

Propuneri de genul, hai să bem ceva, nu vrei să luăm o pauză să fumăm o ţigare, să luăm o gură de aer, un zâmbet şi o privire către ea, urmată de una în adidaşii tăi călcaţi de alţii, un drum până în faţa pupitrului unde să stai singur şi sigur o să facă acelaşi lucru. Dorinţe de genul, hai să încerc, hai să primesc un refuz, hai să discut ceva cu ea, măcar să îi şti numele, hai să nu mai ne căcăm pe noi şi să nu ne mai plângem arogant ca nu a vrut ea. Nici să cred că dacă ai merge până la ea, te-ai scuza la unul din prietenii ei că vrei să îi spui ceva, ar aprecia gestul şi chiar dacă nu ajungi cu ea la pauză de ţigare, să ţi-i minte că ai făcut ceva pentru tine.
Refuzurile sunt grele pentru bărbaţi, chiar prea grele încât aş putea spune, că în mintea noastră este cam acelaşi lucru cum la o femeie, în acel moment când prostul nu înţelege şi se enervează de îi aruncă nişte vorbe pentru un handralău. Bărbatul se enervează, aruncă cu noroi dinainte să nu primească acel zâmbet sau o mică apropiere, chiar şi pentru cei care deţin bani în cine ştie ce modalitate, aceştia am văzut că sunt în stare să le şi fută una. Bărbaţii care bat o femeie şi asta este o mică paranteză, ajung aşa nu din cauza refuzurilor ci din cauza copilăriei unde mamele lor le-au distrus încrederea de sine. Ok!
Paranteză a trecut aşa că, odată ce poţi trece peste timiditate şi obţii numele ei, cu roşu în obraji şi inima palpitată de zici că o să îţi sară din locuşorul ei, spune-i simplu că ţi-ar place să împarţi câteva momente cu ea. Acordul poate vine sau nu, nu ai de unde să ştii, nu ai cum să vezi bine, dar decât să ajungi acasă posomorât că te-au refuzat sau mai degrabă, n-ai încercat şi te rostogoleşti din nou peste fiecare privire şi joc nonsens cu mai multe domnişoare, refuzul este doar o întâmplare căci eşti încă un copil şi nu ştii să pui mâna pe cineva. Dacă discuţia a mers bine, ea o să vrea să mai faci un pas dar nu după ce ai agasat-o în primele momente, te poţi scuza după cinci minute şi îndreaptă-te către grupul tău, dar în caz de vrei să fie ceva bun, nu merge la băieţii tăi ci mergi la o prietenă şi povesteşte-i asta. Sunt lucruri care trebuie să le conştientizezi aşa cum femeia le vede, simte în fiecare moment când vine vorba să îşi consume timp pentru cineva nou. Sunt mulţi care nu pot ajunge prea departe căci se gândesc la buzunarul golit sau aparent plin şi asta duce la ceva ce femeia nu are puteri miraculoase să înţeleagă asta, dar nici tu nu trebuie să fii prea prost să arăţi asta. Fă un mic sacrificiu şi numai unul să îţi dai seama şi tu cu cine ai ales să îţi împarţi timpul. Mulţi spunem că la un eveniment sau petrecere nu ai să găseşti o femeie mişto şi asta este chiar foarte fals. Cele mai multe femei vin să se distreze, ştiind că au pasărea colibrii de partea lor, obţin ce vor, dar multe din ele ajung şi o pradă pentru cineva cu o experienţă în spate. Sunt prea multe lucruri de afirmat dar gândeşte-te bine că nu orice lucru are un preţ şi nimeni nu are valoare, oarecum suntem aceeaşi doar că circumstanţele noastre sunt diferite şi înţelese din bârfele şi modest iile fiecăruia, unde prietenii lor sunt de partea lor şi duşmanii au de fel răspunsuri cu care le poţi completa adevăra lor faţă. Nu fi prost şi nu încerca mai mult decât ştii că ai putea ajunge, refuzul te face cine ai să devii şi uşor uşor ai să înţelegi cum stă treaba!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s